“Verkopen is mensenwerk. Maak dus werk van je mensen.”

Moet jij je bezighouden met de persoonlijke ontwikkeling van jouw sales-mensen? Anders gesteld, kun je je het permitteren dit niet te doen?

Hoe leuk is het als een klant het effect ziet wanneer ik zijn sales-mensen met coaching help persoonlijke groei te realiseren. Sales-mensen die vanuit eigen overtuiging 100% klant-centrisch gaan acteren. Afgelopen jaren heeft menigeen zijn commerciële organisatie zoveel mogelijk geoptimaliseerd om de uitdagingen van sales 2.0 het hoofd te bieden. Aanbieders van CRM systemen varen er wel bij. Echter de focus op technische optimalisaties alleen, zijn op lange termijn een doodlopende weg.

Om klant-centrisch denken daadwerkelijk succesvol te laten zijn, is een gedragsverandering van jouw sales-mensen de enige weg naar een beter resultaat. Alleen dan realiseer jij meerwaarde voor jouw klanten. Wil jij ervaren hoe jouw sales-mensen vanuit eigen overtuigingen beter gaan functioneren door mijn coaching-programma? Zodat jouw mensen met meer vertrouwen en plezier een betere performance laten zien.

Meer weten? Stuur mij een comment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *